НЧ „Просвета-1870” започна изпълнението на проект „5 години ДТС «Академия Млад актьор» в Свиленград- да продължим традицията“.

Проекти Брой коментари: 0

НЧ  „Просвета-1870”  започна изпълнението на проект „5 години ДТС «Академия Млад актьор» в Свиленград- да продължим традицията“.

Дейностите се финансират от Община Свиленград съгласно Правилника за условията и реда за финансово подпомагане на младежки дейности в Община Свиленград. Основна цел на проекта е да се стимулира творческото развитие на младите хора в областта на театралното изкуство, да се осмисли свободното им време. Да се популяризира театралното изкуство и да се привлекат нови членове към трупата. Да се разнообрази културния живот на свиленградчани през летния сезон.

Четиринайсетте участници в състава ще  подготвят театрална постановка в чест на годишнината и ще я представят пред свиленградската публика. Ще бъдат изработени декори и костюми, афиши, и рекламни брошури. Част от средствата младежите ще използват за участие в Националния фестивал на любителските театри за деца в Севлиево.

Общата стойност на проекта е 2 320, от които финансирането от Община Свиленград е в размер на 1 960лв. Срокът за изпълнение- три месеца.

  @   20 август 2013 0 Коментари
Tags :

0 Коментари

Добави коментар

Предишен пост
«
Следващ пост
»
Темплейт: Zevion · Hostmonster Reviews в сътрудничество с My Wordpress Site. Поддръжка: Ясен Георгиев